Членът на Изпълкома на БФС - Йордан Лечков, остана изключително разочарован от случващото се в НДК, където Димитър Бербатов все пак провежда Конгрес на футболния съюз. Ето какво каза той пред колегите от "Блиц".

Дневният ред, по който ще се проведе започналият Конгрес

Дневният ред, по който ще се проведе започналият Конгрес

Любопитни са точки 8, 9 и 10

"Разбрахте ли сега защо ги критикувам толкова време Бербатов и свитата му. Защото мислят само за себе си, защото тяхното не е егоизъм, то егоцентризъм. Това са хора, които вярват, че са център на вниманието, но не получават удовлетворение от собственото си възхищение. Егото им лъсна днес с пълна сила пред цяла България. Бих казал даже по целия свят, тъй като световните агенции ще отразят и тази новина, бъдете сигурни.

Казвал съм го - големи футболисти, малки като хора. Вижте им реалните гласове - 82 човека. Това е тяхното лице. Къде са им 300 гласа. Лъжата и измамата са част от тях.

Те мислят за себе си. Само и единствено. Не да спасят футбола у нас, а да спасят себе си. Да се докопат до властта. Голям мерак, голямо нещо. За целта правят магарии. Не казвам циркаджийски номера, защото циркът е велико изкуство и да не го обиждаме".

Изпълнителният директор на БФС не беше допуснат до Конгреса в НДК

Изпълнителният директор на БФС не беше допуснат до Конгреса в НДК

Борислав Попов остана пред зала 3 на НДК