Легендата на българския футбол и Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев, направи доста интересен коментар, заявявайки че никога не е казвал, че е против Борислав Михайлов.

"Много плоска интрига. Искам ясно да заявя - не вкарвайте мен и Локомотив в интригите около предстоящия конгрес", заяви пред колегите от Марица Зума.

"Първо искам да кажа, че нито знам кога е този конгрес, нито се интересувам от него. С Любо и Боби не съм се чувал отдавна. Интересно кой иска да ги скара. Те са мои момчета, познавам ги отлично. Не искам да прозвучи като изтъкване, но ако не считах Боби за близък, дали щях да му дам да мине рекорда ми? През годините съм го критикувал, но никога злонамерено. И досега съм на мнението, че има хора от обкръжението му, които на негов гръб си живуркат и правят пакости. Проблемът му е, че ги търпи и му се качват на главата, и че за всичко той поема вината. Аз няма да бъда на конгреса и е нелогично да давам продкрепа на този или онзи. За Боби подкрепата си съм я изказал отдавна. Той направи много за българския футбол в един тежък момент. Аз съм за всички мои момчета, с които за последно класирахме България на Световно първенство", коментира още почетният президент на "смърфовете".

Любослав Пенев ще бъде основният конкурент на Борислав Михайлов за президентския пост в БФС

Любо Пенев влиза в битка с Боби Михайлов за президентския пост в БФС!

Кандидатуратата на бившия национален селекционер ще бъде внесена в петък