Екипът на Димитър Бербатов алармира, че настоящето ръководство на БФС е подал сигнал в прокуратурата срещу собствените си клубове, като оспорват легитимността на решенията на клубовете да излъчат делегати.

От "Р-еволюцията е тук" поясняват, че БФС цели да се възползва от собственото си неправомерно поведение. Сезирани са МВР и УЕФА.

ЕТО КАКВО СЪОБЩИХА ОТ ЕКИПА НА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ:

БФС е подал сигнал до прокуратурата срещу собствените си клубове, като оспорват легитимността на решенията на клубовете да излъчат делегати. Със сигурност информацията е свързана с клубове от област Благоевград и област Пазарджик. Целта е клубовете да не бъдат допуснати и да не дадат правото си на глас, тъй като са против Михайлов.

Бербатов: Ще спечелим, ако вотът е честен

Бербатов: Ще спечелим, ако вотът е честен

"Ако пак не ни допуснат в залата кандидат-президентите, ще стоим отвън в ъгъла"

БФС няма право (нямат правен интерес) да оспорва решенията на клубовете относно избраните делегати. Освен това БФС нарушава презумцията за невинност и членските права на клубовете, като отказва да издаде делегатски карти на основание висящи (незавършили) проверки от прокуратурата, инициирани от БФС. Ясно е, че тези проверки няма да доведат до нищо, но конгресът ще е минал. Така БФС цели да се възползва от собственото си неправомерно поведение. Сезирани са МВР и УЕФА.