Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви, че няма как да се включи към екипа на някой друг претендент, ако спечели изборите за чело на централата. Досега кандидати освен бившия нападател на Манчестър Юнайтед са Христо Крушарски и Георги Градев, като последния загатна, че ако бъде избран ще покани Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров в екипа си.

"Няма как да бъда вицепрезидент на някой от другите кандидати, ако стане президент. Няма как да бъда вицепрезидент на тези хора, които са ми опоненти. Аз си имам екип и не мога да тръгна срещу тях и да им кажа "оправяйте се" и да отида работя с някой друг, който е бил срещу мен. Няма как да се случи. Аз си имам екип, знам с какви хора работя и сме тръгнали от първия ден заедно и вече три години показваме постоянството в тази битка. На моменти е толкова мръсна, черна и гадна, че повечето хора отдавна да са се отказали", каза Бербатов пред БНР.

Градев: Хората не вярват на екипа на Бербатов

Градев: Хората не вярват на екипа на Бербатов

"Заради това се кандидатирам"

"В един екип винаги ще има някакви разногласия. Не всички могат да се харесват и обичат, а да гоним общата си цел. Напълно нормално. Според Градев има хора, които не заслужават да бъдат в екипа ми, но аз съм си избрал кои хора да са около мен. Всеки може за всеки да каже някакви неща. От тук нататък не ми се иска хората, които ще сме кандидат президенти да се плюем и нападаме, защото аз лесно мога да изпадна в същата ситуация и да почна да говоря срещу другите и имам много неща да кажа, но не е това целта. Трябва да се обединим около задачата да се проведе един прозрачен конгрес", добави още Бербатов.