Спортният директор на Берое - Валентин Грудев говори пред "Тема Спорт" за равенството с ЦСКА. Според него старозагорският клуб е заслужавал да се поздрави с трите точки.

Александър Томаш: Надиграхме ЦСКА, искам още много повече от Берое

Александър Томаш: Надиграхме ЦСКА, искам още много повече от Берое

"Амбициите ни са да напълним стадиона и да се развиваме всеки един ден"

"Можем да съжаляваме, че не спечелихме. През първото полувреме имахме отличен шанс да поведем в резултата и оттам всичко ставаше различно. От доста време не бяхме усещали такава подкрепа от публиката и отборът отговори подобаващо. Второто полувреме се разви в двете крайности - всеки можеше да спечели мача. Но през първото определено диктувахме темпото и обстановката на терена. Спокойно мога да кажа, че не сме доволни от точката срещу ЦСКА, защото имахме достатъчно възможности, за да победим", каза Грудев.

"С равенството у дома срещу Лудогорец и ЦСКА доказахме, че можем да играем като равен с равен с водещите отбори. Имаме и 4 точки повече от миналата година по това време, което е атестат за прогрес. Но аз смятам, че трябваше да имаме с 6 точки повече в момента - заслужавахме и трябваше да спечелим срещу Славия, Етър и Дунав. Ако си бяхме взели победите, сега щяхме да сме наравно с лидерите. Ще гоним третото място до последно. Кой можем да изместим от тройката? Според мен единствено за Лудогорец нямаме шанс. Ще се борим", допълни Грудев.

Душан Перниш: Доволен съм от всички момчета, не искам да коментирам дузпата

Душан Перниш: Доволен съм от всички момчета, не искам да коментирам дузпата

"Не се подготвям специално за наказателни удари"