Спортно-техническия директор на Берое - Валентин Грудев даде интервю пред сайта на старозагорци след загубения мач от Лудогорец с 0:1.

Той сподели и своето мнение за спорната ситуация при гола на "орлите", след който останаха съмнения, че Марселиньо бе в положение на засада.

Победната серия на Лудогорец продължава, Берое капитулира в Стара Загора

Победната серия на Лудогорец продължава, Берое капитулира в Стара Загора

"Орлите" полетяха в края срещу Томаш и компания

Г-н Грудев, мнението ви след мача?

- Трудно ми е да говоря след нещастно загубения мач. Особено, когато минута преди това изпуснахме 100-процентова ситуация. Поздравявам нашия отбор за сърцатата и мъжка игра. За футбола, който показахме, че можем да играем срещу най-стойностния отбор в България. Това е пътят, по който нашият отбор може да постигне добри резултати и да се надиграва като равен с равен срещу най-силните. Това бе един много добър мач за нашия отбор.

Ако трябва да бъда малко по-конкретен - за мен при гола на Лудогорец имаше абсолютна засада, при ситуация, в която нищо не пречеше на страничния съдия в неговата линия. Не искам да коментирам повече в момента, особено след нагнетената обстановка и допуснатите грешки. Мачът бе равностоен, но съм сигурен, че ако бе от другата страна щеше да е вдигната засада.

Милен Желев: Гадно е, Лудогорец нямаха чисти положения (ВИДЕО)

Милен Желев: Гадно е, Лудогорец нямаха чисти положения (ВИДЕО)

"Можехме да победим", заяви футболистът на Берое

Появиха се становища от други клубове, че се иска оставката на председателя на съдийската комисия. Берое ще вземе ли отношение?

- Аз съм на принципа, че грешки се допускат. Далеч съм от мисълта, че е допусната умишлена грешка. За мен обаче това е засада. Иначе смятам, че главният съдия се справи добре. На фона на точно тази тежест, която има в последните дни и върху съдиите в момента.

Спокоен ли сте за бъдещето на Берое в първата шестица с тази игра?

- Да. Точно в този мач ние показахме, че на никой няма да му е лесно в Стара Загора, а и при гостуванията ни. Както казах и преди - ние си изпълнихме първата задача и смятам, че Александър Томаш и неговия екип направиха така, че Берое да играе комбинативен и добър футбол. Само този начин на игра ще върне публиката на стадиона. Срещу Лудогорец нямаше достатъчно много хора, но тези, които дойдоха, останаха доволни от показаното.