Спортният директор на Берое Валентин Грудев подаде оставка.

"Във връзка с незадоволителните резултати от последните няколко срещи на представителния отбор на ПФК Берое, взех решение да подам оставка, като спортен директор на клуба", се казва в неговото официално изявление.

"Имам доблестта и смятам, че трябва да поема отговорност за негативните резултати, като считам, че по този начин ще се намали създалото се напрежение сред нашите фенове. Убеден съм, че разполагаме с много добър и балансиран отбор, добри треньори и професионална организация в клуба. Вярвам, че в предстоящите футболни срещи отборът ще излезе от тази мини криза и ще успее да зарадва с победа и добра игра многобройните фенове на любимия отбор", добавя Грудев.

"Всички, които ме познават достатъчно добре, знаят, че през времето, в което изпълнявах длъжността спортен директор, работих със сърце и душа за нашия любим отбор."

"Изказвам своята благодарност на собствениците на отбора, на треньорите, на футболистите и на служителите, с които съм работил последните четири години. Искрено пожелавам много успехи и здраве на футболистите и на всички, които защитават честта на този велик отбор", казва още Валентин Грудев.

Предложили на Левски чужденец от Берое

Предложили на Левски чужденец от Берое

Ето кой е той