Треньорът на Берое Александър Томаш коментира пред "Дарик" впечатленията си от лагера на тима в Турция. Ето какво каза наставникът на старозагорци:

"Като цяло сме доволни. Най-важното е, че всички са здрави. Времето не бе с нас, дъжд и бури, но имаме само една пропусната тренировка, всички контроли ги изиграхме. Доволни сме. Мисля, че като цяло сме надградили от миналата година. това го показват записаните данни. Игровият почерк го виждам, липсват ни само резултатите. Надявам се в официалните мачове, защото в България всички вярват и искат резултати, аз разсъждавам различно. Мисля, че сме готови да надскачаме себе си и да показваме резултати с игровия почерк, който виждам.

Ние сме стъпили на добра основа. Ман Сити и те са изградили всичко, последният мач падат 1:2 след две контри. Трудно е, трудно е. Искам да сме ментално подготвени и когато казвам, че съм доволен от игровия стил и начин, много хора ще ми се смеят, но ние най-добре играхме в контролата, когато паднахме с 1:4. Футболът е феномен. Всичко може да стане, стига да си отдаден, да вярваш и да работиш. За мен формулата е знания, работа и късмет. Надявам се да се получи това, което искат феновете. И аз искам евротурнирите. Тепърва навлизам в професията, трябва да доизградя себе си и подобря себе си, но се надявам, че всеки ден ще подобрявам себе си, качествата си, ще подобрявам екипа си и човешките си достойнства и ще отстранявам слабостите си.

Мартин Райнов: Готов съм да играя в Левски

Райнов: Готов съм да играя в Левски!

"Не е вярно, че е имало проблем със "сините" за личните ми условия"

Убеден съм, че ще играем футбол. Не мога да гарантирам, че ще имаме желаните резултати, за да завършим където искаме, но съм убеден в едно, че и Лудогорец, и ЦСКА, и Левски ще се подобряват. Случващото се в България сочи, че футболът е жив, може да сме по-позитивни и трябва да сме по-толерантни. Очаквам добра футболна пролет, стига времето да позволи. Мени се времето в цял свят, но щом се променя то, защо да не се променим и ние в по-добро. Пожелавам на Берое да завърши, където всички да бъдат щастливи и да покажем, че добрите също побеждават", каза Томаш.

Димитър Бербатов подписва с Берое!?

Димитър Бербатов подписва с Берое!?

Става играещ помощник-треньор