Треньорът на Берое Петър Колев сподели, че тимът му не е заслужавал да загуби в дербито с Ботев (Пловдив). Старозагорци паднаха с 1:2 в Коматево.

Ето какво заяви Колев веднага след сблъсъка:

"Допуснахме два елементарни гола. Много добро първо полувреме, началото на второто също беше такова, но малко след това сами се вкарахме в една-две неприятности. Получихме два твърде елементарни гола. Нямам обяснение, ще ги гледам отново, но не трябва да се допускат.

Имахме предвид как играе противника и преценихме, че най-добре ще бъде да излезем с трима защитници и смятам, че се получи в по-голяма част от мача. Трябва да съжаляваме, че не вкарахме първи. Имахме две смени, които трябваше да освежат атаката, но не сработиха.

Имахме шанс при 1:0, ако се бяха включили добре в мача, да се върнем. При 2:0 се оголихме и може би сме допуснали и други ситуации пред нашата врата. Като цяло смятам, че не заслужавахме да загубим този мач.

Камбуров игра преди три дни, емоционално и физически се изчерпа. Това е решението, което сме взели заедно и сме разговаряли. Той бе зает в тези три дни с предавания, интервюта и изобщо смятам, че това бе правилно решение за него."

Ботев (Пловдив) победи Берое с 2:1 в мач от efbet Лига

Ботев удари Берое след вихрено второ полувреме в "Коматево"

Късни попадения за домакините