Треньорът на Берое Петър Колев обобщи работата си в клуба пред "Мач Телеграф", като не спести мнението си за цялостната атмосфера около футболния символ на града под Аязмото. "Преди началото на сезона нямахме поставени цели. Никой не обяви такива, нито пред мен, нито пред играчите", сподели Петър Колев.

"След първия кръг журналистите ме попитахте за целите и аз формулирах, че искам да изградим гръбнак на отбора от играчи, които да останат по-дълго в клуба, за да не се повтаря случилото се през лятото. Освен това изразих надежда за място в Топ 6, където е мястото на Берое. На фона на всичко споменато смятах, че на отбора му трябва време за стиковка".

Според него, обаче, "в много моменти бяхме спъвани отвън и от някои неща отвътре чрез хора, които станаха проводници на чужди интереси в клуба".

"Имаше случаи, в които отборът показваше наистина много добър футбол поне в големи моменти от мачовете, но това оставяше незабелязано или умишлено спестявано. Даже с помощта на една медия някой се опитваше ежеседмично да ме скара с някой футболист и да изнася вътрешна информация от съблекалнята.

Обясняваше се кого съм нарочил и какъв черен списък имам. "Уволняваха" ме преди всеки важен мач и ми търсеха заместник. И в момента чета и слушам какви ли не спекулации, че съм уволнен или че съм си тръгнал от Берое", припомни Петър Колев.

Стамен Белчев се завръща, искат го Берое и Арда

Стамен Белчев се завръща, искат го Берое и Арда

Специалистът скоро взима важното решение