Берое приема Арда в среща от 29 кръг на efbet Лига. Двубоят под Аязмото е утре от 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Васимир Ел-Хатиб.

"Можете да подпомогнете клуба чрез закупуване на билет/и за мача, независимо дали имате абонаментна карта или нямате възможност да бъдете на стадиона. Всяка финансова помощ също е от съществено значение!

Напомняме, че дарителската сметка на новия собственик на клуба - СНЦ "Сдружение за подкрепа на футбола - Берое" е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Със събраните средства ще бъде подпомогнат представителния отбор и школата на клуба.

Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на Арда

Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на Арда

Срещата е насрочена за 29 април (петък) от 17:35 ч.

Може да закупите своя билет онлайн ТУК

Срещата пропускат наказаните Мирослав Енчев и Симеон Мечев. Трима от треньорския щаб на "Берое" също са наказани и няма да бъдат на пейката - старши треньорът Петър Хубчев, както и неговите помощници Левон Апкарян и Армен Амбарцумян.

Преди началото на кръга "Берое" заема 8 място с 36 т., а съперникът в утрешната среща е на 10 позиция с 30 т. В последните си пет двубоя "Берое" записа две победи, равенство и две загуби, а "Арда" са в серия от победа, две равенства и две загуби.

Васимир Ел-Хатиб ще ръководи срещата, а негови първи помощници ще бъдат Станислав Станев и Светослав Енчев. Четвърти съдия е Неделчо Гаджалов, а на ВАР са Йото Гарабедов и Мустафа Шефкет.

До този момент двата отбора са изиграли 7 срещи помежду си в елита на българския футбол. В тях един двубой е завършил с равенство, а победите за "Арда" са 6. В редовния сезон "Арда" победи "зелено-белите" с 1:0 в Кърджали, а мачът в Стара Загора завърши 1:1", съобщават в официалния сайт на заралии.

Берое стартира кампанията "Да играем футбол в училище"

Берое стартира кампанията "Да играем футбол в училище"

Проектът е разработен в съответствие с един от основните приоритети на ММС