След като отбеляза своя гол №204 във футболния елит на България, Мартин Камбуров сподели, че оттук насетне основната му цел е да помага на по-младите си колеги от Берое.

Нападателят допълни, че в бъдеще не се вижда да практикува треньорската професия.

"Второто полувреме имахме положение на Боби Цонев, което ако беше влязло, щяхме да бием. Но и Славия имаше много шансове, така че накрая можем да се радваме, че не паднахме. Времето беше задушно, темпото не беше това, което хората очакваха", заяви Камбуров пред "Диема" и разкри каква е целта на тима за новия сезон.

"Доста нови момчета имаме, доста напуснаха. Ние си имаме цел още преди сезона - да играем в Европа, независимо дали ще е през първенството, или през Купата. Какво ще стане, ще видим след сезона", сподели още Камбуров и разкри каква е тайната на спортното му дълголетие.

"Старая се, гледам да си поддържам формата, да съм в нормата на килограмите на тая възраст, гледам да не се контузвам, защото след травма няма как да се върна в толкова добра форма. Искам да помагам на отбора, стигнах вече 200 гола и оттук-нататък се старая да помагам и да си постигнем целите", заяви още нападателят. И разкри вижда ли се като треньор.

"Не се виждам като треньор, това е доста отговорна работа, трябва да си начело на 30 човека.Но като си на терена, нормално е да вдъхваш увереност на младите момчета", завърши Камбуров.

Мартин Камбуров заби своя гол №204 в Първа лига

Мартин Камбуров заби своя гол №204 в Първа лига

Нападателят на Берое продължава да пише история