Един от водещите футболисти в отбора на Берое - Иван Иванов даде интервю пред "Дарик", в което говори основно за целите пред тима за новия полусезон в Първа лига и как върви подготовката в Турция.

Берое победи Верес с 2:1 в контрола

Берое с пълен обрат над украинци, Еуженио блесна с два гола

Това бе и последната проверка на старозагорци

"За момента нещата са добре, най-важното е, че нямаме контузени футболисти. В контролите се видя, че нещата се подобряват с всеки изминал мач. Още не сме на максимално ниво, но седмица преди първенството, дори до самия мач, да сме на 100%. Сигурен съм, че ни очаква добър полусезон.

Аз съм добре, успявам да издържа на натоварванията. До момента се чувствам наистина добре, стабилен, уверен и сигурен. Опитът е на наша страна. Второто е Мартин Камбуров, няма какво да се коментира, дар е да го имаш в състава си. Казал съм му, че ако не се опита да достигне рекорда на Петър Жеков, аз лично ще го пребия. И стилът, който изповядваме е благоприятен за нас, не сме го усъвършенствали, но съм сигурен, че ще оправим детайлите.

Никой не е влизал в съблекалнята да ни каже конкретна цел. Мое лично мнение е, че ако сме след четвърто място ще е разочарование. ЦСКА и Лудогорец са много силни, с тях трудно ще се борим. Левски може да настигнем, зависи и от тяхното, и от нашето представяне. Моята амбиция и потенциалът на отбора ми говорят, че друго след четвърто място ще е разочарование", каза Иванов.