Старши треньорът на Берое Петър Хубчев остана здраво стъпил на земята след успеха с 2:0 над Локомотив (Пловдив) в мач от осмия кръг на шампионата, като така старозагорци се завърнаха на победния път.

"Ясно се видя, че днес бяхме по-агресивни и имаме по-голямо желание за тези три точки", каза опитният специалист минути след края на мача.

Той заяви, че отборът му е нямало как да се промени коренно спрямо загубата от Септември в миналия кръг: "Не, не, чак такива лозунги и хвалби на заслужваме. Много работа ни чака. Радвам се на трите точки, но правим още много грешки. Няма как за една седмица да преобразиш отбора".

Берое победи Локомотив (Пловдив) с 2:0 в efbet Лига

Берое тушира Локомотив (Пловдив) в Стара Загора

Абубакар Тунгара донесе успеха на "смърфовете" с два гола

"Те ще донесат самочувствие, но без усилия във всеки мач и тренировка няма как да се подобряваме, още повече, че има доста нови хора", допълни той.

"Тази увереност не трябва да изчезва с временни неуспехи. Ако човек не е уверен в това, което прави, няма как да успее. Ние сме в ситуация, в която не знам кой е измислил сухите и мокрите мрежи, но ние не акцентираме върху тях", коментира наставникът на Берое.

"За нас всеки мач е тежък, не само с ЦСКА 1948. Видяхте, че със Септември бе тежък и трябва във всеки мач да влизаме с тази нагласа", допълни Хубчев.