Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари изрази съжаление, че воденият от него отбор не е реализирал създадените положения в мача с Пирин. Така заралии взеха само точка от срещата с "орлетата", завършила при резултат 0:0.

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари съжалява, че неговият отбор не е реализирал ситуациите си. Така заралии взеха само точка от срещата с Пирин, завършила при 0:0.

"Тръгваме си с чувство, че трябваше да спечелим този мач. Направихме добър мач. Имахме много положения. Не дадохме нищо на противниковия отбор, но трябваше и да вкараме гол, за да победим за нашата публика. Не успяхме, но играчите свършиха много работа на терена, пресирахме, бяхме в тяхната третина. Трябваше да има повече агресия", сподели аржентинецът след срещата.

"Аз мисля, че излязохме много добре този мач. Беше много различен от този срещу Левски или Локо Пловдив. Отборът играеше добре, доминираше. Имахме положения, с които можехме да спечелим този мач. В някои положения ни оставаше последният пас. Трябва да трупаме точки и да надграждаме като отбор", каза още Ачиари.

Иво Тренчев: Доволни сме от спечелената точка

Иво Тренчев: Доволни сме от спечелената точка

Наставникът на Пирин изрази задоволство след мача с Берое