Треньорът на Берое Димитър Димитров даде пресконференция преди първата тренировка на отбора за 2020-а година. Ето какво каза Херо пред журналистите:

"Поставили сме си високи цели. Трябва да влезем в първата шестица. Иван Бандаловски напуска по взаимно съгласие. Знаете и за Ерол Елкан. Не коментирам спекулации, защото може да не ни стигне цял ден. За да вдигнем качеството и нивото на отбора, ни трябват футболисти във всички линии.

Петима юноши ще започнат с нас. Трудно можем да вземем футболисти, които искаме, заради два клуба, които надцакват всички. Насочили сме се към школата. Искаме да направим нужната селекция, за да вдигнем качеството. Финансовите параметри не са работа на треньора. Няма треньор в света, който да се съгласява с освобождаването на основните си футболисти. Длъжни сме да намерим заместник на Конте.

Доколкото знам, Сашо Василев има договор с нас и няма освобождаваща клауза, каквато в Левски искаха. Не съм човекът, който ще го спира и пуска. Доколкото знам, няма конкретна оферта за него.

Трябват ми хора с лидерски качества и повече агресия".

Един нов за Берое на старта

Един нов за Берое на старта

Ръководството на "зелените" е на финалната права в преговорите с централен защитник от Румъния