Димитър Димитров беше много ядосан, въпреки победата на Берое срещу Етър с 3:2.

Берое спечели гостуването си на Етър с 3:2

Берое взе изпуснат мач срещу Етър във Велико Търново

Гаюс Макута вкара страхотен гол в края на двубоя

"Ние сме си виновни. При положение, че водихме с 2:0, при положение, че изтървахме дузпа, несериозна бита, нормално е да се случват такива неща. Някои хора дойдоха тук, взехме ги от 3-а 4-а дивизия, станаха национали и се помислиха за много велики футболисти, но може би ще ги приземя скоро време, за да разберат, че така футбол не може да се играе.

Ако човек не се влага на 100%, ако не бъде агресивен, концентриран и отговорен, няма как да печели. Ние сме си виновни за всичко. Аз след такава победа не мога да бъда доволен. Само резултата ме задоволява, но не мога да бъда щастлив от такава игра.

Не знам какъв е проблема. Ще се опитаме да анализираме нещата, защото това се получава за втори мач. Подходихме несериозно и към мача с Пирин за Купата - трябваше в последните 10-15 да натискаме и променяме статуквото. В днешния мач по същия начин. Трябваше да затворим мача с лекота, а ние допуснахме гол при първата атака и след това традиционно положение - за сетен път пропускаме голово по детски начин.

Макута вкара дузпата срещу Пирин, Иван пропусна. Основният изпълнител ни е Конте, но той отсъства. Казах, който се чувства в по-добро състояние да изпълнява. Виждайки състоянието, в което играеше Макута и че не му спореше играта, казах на Иван Минчев да изпълнява, но Макута взе топката и сам реши да си изпълни, видяхме по какъв начин.

Всяка победа е важна, но аз не мога да бъда щастлив от тази победа. Искам победите да бъдат придружени от качествена игра, нападателен футбол - такъв, който показахме в последно време. Затова при мен има повече горчилка и разочаровани от тази победа", сподели Димитър Димитров-Херо.