Димитър Димитров-Херо коментира победата на Берое над Локомотив (Пловдив) в контролата с 3:1. Старозагорци взеха реванш за загубата си от същи тим за първенство и леко вгорчиха неофициалния дебюър на Александър Тунчев. Ето какво сподели амбициозният наставник на Берое след двубоя:

Берое победи Локомотив (Пловдив) с 3:1 в неофициалния дебют на Тунчев

Берое победи Локомотив (Пловдив) с 3:1 в неофициалния дебют на Тунчев

Съдията изгони Кристиан Гомис

"Резултатът е последното нещо, което ме интересува от този мач. Дадохме шанс на някои млади футболисти, една полезна проверка. Няма как да не съм доволен, след като момичетата се стараеха. Юношите са още доста далеч от истината, но в тях е бъдещето. Когато покажат качества, ще бъдат привлечени към първия състав.

Освен Конте, всички останали са на линия. Притеснява ме това, че някои хора, когато отидат в националния отбор и не играят и тренировките им не са оптимални, идват в едно лошо състояние. Това и контузиите ме притеснява.

Аз от контролите никога не гледам резултата, повече ме интересува поведението и сериозността. Тези, които не са играли, трябва да подскажат, че сме сбъркали и че  да играят", каза Димитър Димитров.