Треньорът на Берое - Димитър Димитров, говори след драматичната победа с 4:3 над Пирин (Благоевград) в турнира за Купата на България. 

"Има една максима. Когато подцениш един мач. След като изтървахме дузпата, си помислих, че трудно ще се върнем. Намерихме морално и волеви сили. Не само успяхме да изравним, но и спечелихме. Нашият отбор бе много по-активен през втората част. Това трябва да ни е сериозна обеца на ухото. В други двубои ако направим това, реално може да загубим всеки мач", започна Херо.

"Действително. Ние се опитахме да се върнем в двубоя. Изпуснахме дузпа. Смените ни помогнаха. Имах и аз своя дял в победата. Пирин се измори доста в последните минути".

"В Пирин играят бивши играчи на Лудогорец, ЦСКА... тук има силни играчи. И когато подценим такъв мач срещу такива играчи... се получава това. Смених схемата, видях, че не се получава. Върнах стария вариант. Получихме трети гол. Но след това със смените променихме нещата много в наша полза. Имахме много непредизвикани грешки. Показахме сили".

"Първият изпълнител бе Иван Минчев. Мое беше решението Макоута да бие втората дузпа. Длъжни сме да обърнем фокуса. Трябва да търсим максимума във всяка една среща. Срещу Етър трябва да спечелим на всяка цена", заяви Димитров.

Берое победи Пирин с 4:3 като гост за Купата на България

Невероятна драма в Благоевград! Берое отстрани Пирин след зашеметяващ обрат за 10 минути

Заралии се наложиха с 4:3 над "орлетата"