Ръководството на Берое все още не е решило дали да предлага нов договор на своя голмайстор и голям лидер - Мартин Камбуров. Настоящият му такъв изтича през юни 2019 година.

През октомври Камбуров навърши 38 години. През следващата кампания ще е на 39. Не е изключено да му бъде предложена работа в Берое - скаут или треньор в школата, твърдят колегите от "Меридиан Мач". Той обаче едва ли ще я приеме, тъй като иска да продължи кариерата си и гонитбата на Петър Жеков за стрелец №1 в родния елит.

Берое с най-много нарушения в Първа лига, Етър №1 по феърплей

Берое с най-много нарушения в Първа лига, Етър №1 по феърплей

Вижте и останалите

В момента Камбуров има 216 гола, с които заема втора позиция. Лидерът е с 253 попадения. От него го делят 38 гола.

Снимка 385013

Източник: LAP.bg

Наскоро човек от управата на Берое заяви, че не знае какво ще стане с Камбуров. Не е тайна, че спортно-техническият щаб усилено търси нов централен нападател, който да подсили тима. Реално на върха на атаката в момента Берое разполага само с бившия футболист на Локомотив (Пловдив) и бразилеца Алфредо Мартинс.

Добри новини за Александър Томаш

Добри новини за Александър Томаш

Вижте с какво е бил зарадван треньора на Берое

Възможно е Берое да предложи нов договор на Камбуров на по-късен етап, но от Нова година той ще е свободен да преговаря с всеки клуб. Според запознати високата му заплата също донякъде е определяща за бъдещето му под Аязмото.