След общото събрание на акционерие на ПФК Берое беше избрано ново ръководство на клуба - борд на директорите , който включва трима човека. С управлението на старозагорския клуб се заемат адвокат Дамян Георгиев, финансовият директор на Брикел ЕАД Цветан Жоевски, и изпълнителният директор на Берое Геньо Петров.

Системата на дружеството вече е променена, след като досега беше двустепенна с надзорен и управителен съвет, но след решението което взеха акционерите да се премине на едностепенна система или съвет на директорите. Затова хората които бяха в надзорния и управителния съвет бяха освободени.

Геньо Петров ще трябва да изготви проект за нова структура на футболния клуб и да я представи на съвета на директорите , каза на пресконференция адвокат Дамян Георгиев. Той заяви още че се прави всичко възможно да се осигури финансирането на отбора за да се избегне закъснението със заплатите на футболистите. Адвокат Герогиев е убеден че нещата в клуба ще се стабилизират, но за това трябва още малко време.