Берое и Марица (Пловдив) не излъчиха победител в контрола, завършила при резултат 0:0 в Стара Загора. Следващата приятелска среща на Берое е срещу Локомотив (Пловдив) на 3 февруари, събота от 14:00 часа на стадион "Берое".

Беройци започнаха по-активно срещата, като вратарят на пловдивчани трябваше да се намесва на няколко пъти. В 8-ата минута Себастиан Вия получи извеждащ пас, но Илия Николов излезе добре, за да улови топката.

В 14-ата минута Николов се справи и с удар на Вини Трибуле. Две минути след това Марица допусна грешка при изнасянето, която позволи на Вия да отнеме топката, но навлизайки в наказателното поле колумбиецът не подаде на Трибуле, а реши да играе сам и сбърка.

В 20-ата минута Артур Мота улови топката след изстрел на Марчев. Пет минути по-късно Вия изведе Трибуле, но камерунецът стреля покрай вратата.

Берое привлече Роналдо

Берое привлече Роналдо

Поредно ново попълнение при заралии

В 33-ата минута Станислав Маламов стреля право в ръцете на Мота. Малко по-късно се получи разбъркване в наказателното поле на Марица, но Николов се справи с удара на Енцо Еспиноса.

В края на първата част Стефан Гаврилов стреля от границата на наказателното поле, но покрай вратата.

В 50-ата минута Домовчийски и Маламов комбинираха, а изстрелът на последния бе неточен. В 82-ата минута Веселин Марчев стреля право в стената от играчи на Берое след заучено изпълнение на пряк свободен удар.

Минути преди края беройци пропуснаха да открият резултата след добре организирана контраатака, но стражът на Марица излезе и скъси ъгъла.