Наставникът на Берое Александър Томаш заяви, че ако не в България, то на лагера на отбора в турския курорт Белек трябва да се присъединят двама футболисти, които ще преминат пробен период. Специалистът даде кратък коментар и за успеха над Созопол с 3:0 в първата контролна среща на заралии за подготвителния период.

"Тренировка за нас. На младите им предстои много работа. Вижда се подобрението и движението на футболисти. Допускат се грешки някои тактически и в позиционирането", коментира Томаш.

"Килези е школуван футболист, но трябва много, за да ме впечатли. Имам големи забележки особено във фаза защита. Аз съм наясно, но искам да проведа разговор с него", добави наставникът на Берое.

"Надявам се да дойдат футболисти, докато сме още в Стара Загора. Ако не тук, в Турция със сигурност ще дойдат двама играчи на проби", продължи той.

"Не коментирам неща, които излизат по пресата. Ако има нещо официално, ще излезе на сайта."

"Виданов е получил удар, имало е кръв, но не са засегнати кръстните връзки. Надявам се до един-два дни да се възстанови. Ще му бъде направен обстоен преглед, за да сме сигурни и да избегнем някакво усложнение", каза още Александър Томаш.

Берое победи Созопол с 3:0 в контрола

Беоре с класика в първата си контрола за 2018 година

Играч на проби вкара едно от попаденията за заралии