Старши треньорът на Берое не беше в настроение след загубата на заралии от Левски с 0:1, той заяви, че отборът му е разочарован от резултат и е можел да вземе нещо повече от двубоя.

"Това беше голям мач за нас. Липсваше ни още малко, когато Левски ни даваше възможности, особено през първото полувреме. Играта ни беше завършена. Имахме ситуации за гол, които бяха чисти. Играхме много високо и успявахме на контраатака да напредваме. Доволни сме от работата, която свършихме, и сме разочаровани от резултата, защото можеше да вземем нещо повече", започна Ачиари.

Левски победи Берое с 1:0 в мач от последния редовен кръг на efbet Лига

Левски спря пропадането! "Сините" мечтаят за Европа, а Берое ще се бори за оцеляване

Фадига отбеляза единствения гол за "сините"

"Имаме 2 начина, по които да играем, в 2 различни фази спрямо съперника. Много е важно в единоборствата да се справяме и да имаме ситуации да вкарваме. В другата фаза от играта, когато сме по-назад, трябва да бъде много добре организирани. Съперникът се затрудни от това. Беше много завършен мач за нас. Това не бе резултатът, който искахме. Искахме да спечелим, да се борим, и да завършим целта, която имаме".

"Отборът работи на добро ниво. В моменти, в които имахме ситуации за голове, Себастиан Вия можеше да помогне, който завършва страхотно положенията и помага на целия отбор. Това беше идеален момент за него, заради скоростта, която има, заради способността му да играе 1 на 1. В следващия мач ще бъде на разположение. Трябва да поздравя Левски за победата, както и техният треньор, който ми се струва отличен треньор. Ние изиграхме силен мач срещу добър съперник", добави Ачиари.