Старши треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари коментира победата с 3:2 срещу Локомотив (Пловдив) в контрола на стадиона в Стара Загора. Той заяви, че е много доволен от видяното и от работата на футболистите му през седмицата. Ачиари сподели, че се чакат да пристигнат още двама-трима нови.

"Много съм доволен от мача и работата през седмицата. Тази седмица играхме сряда една контролна среща и събота сега пак. Физически бяхме много натоварени от тренировките. Играчите бяха конкурентноспособни. Знаем, че още трябва да градим като отбор, но играчите се представят много добре индивидуално и като отбор. Остават ни още две седмици до първия мач от шампионата. Имаме още работа. Можем да подобрим още неща.

"Ние ще работим здраво, за да влезем в първия мач много добре. Остават двама-трима играчи, които трябва да пристигнат, за да затворим отбора. Много съм доволен от момчетата и старите, и новите. Много добре се смесват. Това е начинът да можем да сме подготвени за първия мач.

"Дамян Йорданов получи удар в глезена. Докторът каза, че трябва да се възстанови за десет дена. Мисля, че следващата седмица ще може да тренира с отбора".

Берое даде надежда на феновете си, надви Локо (Пд) под Аязмото

Берое даде надежда на феновете си, надви Локо (Пд) под Аязмото

Вия с гол при победата с 3:2