Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски заяви, че в момента може би е най-добрият футболист. 

"Докато Юрген Клоп е треньор, който се опитва да бъде като твой баща, мотивирайки те да дадеш най-доброто от себе си, то Анчелоти за мен е като чичо", заяви Левандовски пред Sportweek.

"Той винаги е отворен за диалог и е готов да ти помогне. Анчелоти знае какво е важно и какво може да направи разликата при един футболист", добави още той.

"Все още не съм разговарял с Нагелсман, не го познавам лично, но мисля, че е добър треньор. Изглежда като някой, който може да извади най-доброто от своите отбори. Онези, които тренира, винаги надхвърлят очакванията, така че трябва да е добър тактик", каза нападателят на Байерн Мюнхен.

"Със сигурност бих могъл да изиграя повече мачове, а не 34. Вкарах няколко гола срещу клубове от Серия А в Шампионската лига. Може би не е толкова лесно, защото това е много тактическо първенство, но никога не съм мислил дали да играя там. Мнозина мислят, че съм робот, но аз съм човек. За нападателя е много важно да тренира всеки ден. От решаващо значение е да развиете мисленето си, за да взима най-доброто решение за няколко секунди. Талантът е важен, но без упорита работа няма да ви помага дълго", заяви Левандовски.

"От години съм сред най-добрите, може би съм най-добрият, бих искал да бъда такъв. Златната топка не беше моята цел. Спечелих наградата на ФИФА и тази за Най-добър футболист на УЕФА, което означава много за мен. Меси и Кристиано са на върха от толкова дълго време, но сега мога да ги поканя на масата си. Мисля, че мога да седя и да говоря с тях за футбола, нашата страст, защото спечелих всичко през миналия сезон", добави още той.

Байерн показа уникално видео с всички голове на Левандовски и Герд Мюлер

Байерн показа уникално видео с всички голове на Левандовски и Герд Мюлер

Вижте го