Наставникът на Байерн (Мюнхен) - Нико Ковач е спокоен за бъдещето си в клуба. Специалистът стигна дори по-далеч, уверявайки че няма да настане апокалипсис, ако баварците не триумфират с титлата на Германия през тази година.

"Не сме претърпели някакви катаклизми към момента. Големите инвестиции ще бъдат направени през лятото. Хасан (б.р. - Салихамиджич) пристигна в клуба преди година и половина, а аз дойдох през лятото. Колко пари са изхарчени този сезон? Само 10 милиона за Алфонсо Дейвис. Трябва да гледаме реално на нещата и да ги анализираме по същия начин", казва Ковач.

"Хьонес ми сподели още, че няма да е фатално, ако не станем шампиони. Няма да настъпи апокалипсис, ако не спечелим титлата. Но ние сме спортисти, преборихме се и наваксахме 9 точки изоставане. Никой не вярваше, но го направихме", продължава бившият селекционер на Хърватия.

"Ако сравните сегашното ни представяне в атака с това от миналия сезон, то твърдението, че не играем атакуващо, ще е безпочвено. На този етап тогава са били вкарани 66 гола, а сега са 69", обяснява той.

Серж Гнабри: Ако победим Борусия, ще решим борбата за титлата

Серж Гнабри: Ако победим Борусия, ще решим борбата за титлата

"Съмнявах се, че можем да заличим пасива си"