Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн разкри, че Джамал Мусиала и Томас Мюлер са двамата играчи, които са го впечатлили най-много, след присъединяването му към тима. 

Кейн определи фаворитите си за спечелването на Шампионска лига

Кейн определи фаворитите си за спечелването на Шампионска лига

Днес Байерн ще играе срещу Манчестър Юнайтед в 1-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Началото е в 22.00 часа

"Джамал е фантастичен. Много се говори колко добър и млад е той. Страхотно е да го гледаш в тренировките, като е впечатляващо как се движи в тесните пространства и как играе в предни позиции. Досега беше фантастично да играя с него. Томас Мюлер пък ме изумява със своя интелект. Хората отстрани понякога не оценяват подобни играчи, които виждат с един ход напред в сравнение с останалите. Като цяло мисля, че разполагаме с невероятни футболисти на всички позиции, което е най-вълнуващото от това да бъдеш в клуб като този."

Нападателят коментира и очакванията към баварския гранд за триумф в Шампионската лига.

От няколко години Байерн не е печелил Шампионската лига. Разбира се, че всеки сезон клубът иска да бъди европейският шампион, а ние като играчи трябва да се справим с тези очаквания. От техническа гледна точка, че в нашия състав разполагаме с необходимото, за да спечелим турнира. Но всичко опира до важните моменти и опитите да си свършим работата, когато стигнем до елиминациите. През миналия сезон отборът имаше тежки мачове срещу Манчестър Сити и Пари Сен Жермен. Отстрани Байерн е огромен и страхотен тим. Но за да триумфираш, трябва да се представиш на ниво във важните моменти. Само времето ще покаже дали ще успеем в това", заяви Кейн пред TNT Sports.