Защитникът на Байерн (Мюнхен) - Крис Ричардс е сигурен, че при завръщането си от наема в Хофенхайм ще спечели титулярно място в състава на немските шампиони.

"През миналата година пристигнах в Хофенхайм в средата на сезона, а сега ще изкарам цял. Знам, че треньорите в Хофенхайм ми вярват и се надявам да се отплатя с добро представяне на терена. Ако продължа да се развивам, не виждам причина да не изместя някой измежду Павар, Зюле или Ернандес при завръщането ми в Байерн. Всичко е възможно.

Байерн е като машина. Когато си в този отбор, очакванията са моментално да се впишеш в обстановката. Байерн винаги е бил много успешен и там просто трябва да си перфектен. Не ги интересува дали си на 15, 16 или 19. Щом си в първия отбор, трябва да бъдеш перфектен.

Решението да отида в Хофенхайм за още една година бе мое и Байерн го уважи. Надявам се догодина да се завърна с 30 мача в Бундеслигата зад гърба ми. Ако освен това се представя добре, ще имам силен аргумент за титулярното място.

Целта ми за този сезон е да бъда титуляр във възможно най-много мачове. Не само за Хофенхайм, но и за националния отбор, с който се надявам да се класирам на световно първенство", каза Ричардс.