Треньорът на Барселона Роналд Куман призова футболистите си бързо да забравят кошмарната загуба с 1:2 от Гранада. Каталунците се борят за титлата в Ла Лига, а в неделя имат трудно гостуване на Валенсия. 

"Всички сме разочаровани, но няма време да сме тъжни заради тази загуба. Ако спечелим оставащите пет срещи, ще сме шампиони", заяви бившият защитник.

"Трябва да обърнем внимание на играта в отбрана. Няма как да допускаме такива попадения като от двубоя срещу Гранада. Предстоят ни завързани срещи и сме длъжни да бъдем ефективни. Капитаните осъзнават, че сега е моментът да поемат отговорност и да дават съвети на по-младите. За някои от футболистите в клуба сега е първият шанс да спечелят нещо. Трябва да сме наясно, че първенството е трудно и ако не си напълно концентриран, ще платиш скъпо", продължи Куман.

"Всички искаме само най-доброто за клуба. Комуникирам с капитаните преди всеки мач. Говорим си открито и искам да чуя и тяхното мнение, но в края аз съм този, който взима решенията", каза Куман.

Куман събра лидерите на Барса след загубата от Гранада

Куман събра лидерите на Барса след загубата от Гранада

Вярва още в титлата