Хебър (Пазарджик) е поредният отбор, който пусна отворени писмо до институциите в държавата. 

Ето какво написаха "зелените":

"ОТВОРЕНО ПИСМО

От ФК Хебър Пазарджик

Ние, от ФК "Хебър" Пазарджик, искаме да изразим своята позиция - недоумение и възмущение от включването на Стефан, Боян и Цветомир Найденови в публикувания на 15 юни 2021 година от Министерство на финансите разширен списък от лица, които потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от OFAC по списъка "Магнитски".

Сем. Найденови бяха първите и единствени, които се противоставиха срещу Васил Божков и пуснаха редица сигнали срещу него. Каква е причината да бъдат санкционирани единствените свидетели, довели до повдигането на обвинение и разкриването на най-крупната измама в най-новата ни история? В публичното медийно пространство се появиха немалко публикации за това, че разследванията срещу тях са завършили без реални доказателства за престъпления. Съответно те не би трябвало да подлежат на санкции само заради познанствата си в миналото.

Последните 5 години efbet ни подпомагат както финансово, така и с ежегодно закупуване на спортна екипировка. За нас това е достатъчно доказателство за чисти и коректни партньорски взаимоотношения.

Настояваме сем. Найденови да бъде извадено от този списък. Припомняме, че те са хората, които и в най-трудната година за българския спорт, не се отказаха да подкрепят, както нас, така и още десетки български отбори, които прославят България у нас и по света".

ФК ЦСКА 1948 изпрати писмо до Министерство на финансите

ФК ЦСКА 1948 изпрати писмо до Министерство на финансите

Вижте апела им