Авторът на победното попадение срещу Монтана за Царско село - Георги Минчев, коментира успеха на лидера във Втора лига. Нападателят освен, че е голмайстор на столичани, е такъв и в дивизията с 21 попадения на сметката си.

"Този гол е специален момент, защото отваря една много хубава разлика от 15 точки. Това не ни успокоява, защото има още 8 мача до края. Както и преди съм казвал - играем мач за мач и се стараем да побеждаваме. Дай Боже, след няколко месеца да сме в Първа лига и там да показваме същото добро ниво", заяви Минчев.

"Знаехме за какъв мач става въпрос. Знаехме, че Монтана ще дойдат тук с мисъл да ни победят. Всеки се раздаде и заслужено спечелихме. Мисля, че сме най-добрият отбор във Втора лига и заслужено ще влезем в елита. Монтана е един от качествените отбори в нашата група, мачовете с тях винаги са тежки. Знаете заряда. Нормално е да има повече единоборства и твърди влизания. Чувствам се перфектно в Царско село, имаме перфектни условия. Много съм доволен. Аз имам ангажименти към Царско село, като свършат мачовете, ще мисля за по-нататък. Разбира се, че ще се радвам да продължа тук и през следващия сезон. Много добре се чувствам", добави нападателят.

Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига

Царско село със заслужена победа над Монтана, столичани все по-близо до промоция в Първа лига

Минимален успех за софиянци