Старши треньорът на Арда Александър Тунчев бе изключително доволен след победата с 5:0 над Локомотив (Пловдив). Наставникът обаче категорично заяви, че няма да позволи на играчите си да летят в облаците.

"Няма как да съм недоволен с оглед на това, че вкарахме 5 гола. Бяхме по-добри в това, че повече искахме победата, бяхме по-агресивният отбор. Контролирахме през почти целия мач ситуацията на терена", каза треньорът на кърджалийците.

Арда победи Локомотив (Пловдив) с 5:0 в мач от 20-ия кръг на efbet лига

Арда разпердушини безобразен Локомотив (Пловдив) и временно е в Топ 6

Кърджалийци размазаха своя съперник

"Не един или два пъти съм споделял вътре на играчите, че статичните положения решават дадени мачове. За щастие днес успяхме да отбележим. Със сигурност не му е лесно на Александър Томаш с оглед на новините, които четем . И аз съм бил в тази ситуация, не е лесно", добави Тунчев.

"Има неща върху, които трябва да работим, но като цяло нещата, които направихме днес, до голяма степен ни се получиха. Ще се опитам през следващата седмица да снижа играчите си, да не летят в облаците, защото в България много често изиграем добър мач вкараме няколко гола и си мислим, че отборите сами ще загубят. Излизаме срещу един страшно добър отбор", каза специалистът относно следващия мач на Арда срещу ФК ЦСКА 1948.

Томаш: Ако някой от играчите има проблем, нека ми каже преди мача и нека не пътува изобщо

Томаш: Ако някой от играчите има проблем, нека ми каже преди мача и нека не пътува изобщо

"Срамна загуба, не от резултата, а от поведението на терена", каза още той