Треньорът на Арда Александър Тунчев говори пред "Дарик" преди домакинството на ЦСКА в двубой от 16-ия кръг на efbet Лига.

"Целта ни е да изиграем добър мач и се надяваме да победим. Настроението е добро, така че ни очаква един интересен мач, надяваме се. Ще се постарем да зарадваме нашите фенове. Не успяхме да победим в последните мачове, но пък не мога да кажа, че съм недоволен. Всеки един от отбора се опитва да дава максимума от себе си. Да, знаем, че имаме слабости и се опитваме да ги изчистваме.

Нямаме проблеми освен наказание (Иван Тилев е наказан за 1 мач бел.ред) и контузен футболист.

Колективът на ЦСКА ми прави впечатление. Отборът изглежда доста задружен. Може би Саша Илич е успял да постигне това нещо вътре в съблекалнята. Ще обърнем внимание на играта им в защита. В каквото и формация да излязат те разполагат с доста добри изпълнители, така че няма да бъде никак лесно.

Ние сме на приливи и отливи. Има мачове, в които играем добре, създаваме ситуации, но пък не успяваме винаги да ги отбележим. Допускаме елементарни грешки. През по-голяма част от мачовете се представихме на добро ниво, дори в двубоите, които загубихме.

Искам до края на годината да видя това желание, което показахме срещу Локомотив София, въпреки че останахме с 10 човека. Мисля, че в отбора има доста качество. Да, има доста млади футболисти, на които им е нужен още малко опит. Това желание и характер, какъвто показахме срещу Локо Сф, искам да видя в следващите мачове. Ако постигнем това постоянство, за което говоря, ще вземем и точки. Двете неща са взаимно свързани, ако успееш да направиш едното, ще достигнеш и другото", наза Тунчев.