Старши треньорът на Арда Стамен Белчев може да вземе крайни мерки по отношение головата суша, налегнала тима му. В трите поредни двубоя през пролетта с Лудогорец, Ботев Пд и Пирин Бл кърджалийци не успяха да се разпишат нито веднъж. В тях на върха на атаката започна Тонислав Йорданов. Очаква се специалистът да го забие на пейката за домакинството срещу Берое в понеделник, пише "Тема спорт".

В клуба правят всичко възможно да уредят последните си две нови попълнения, които са именно нападатели. Това са Ласане H"Диайе и доскорошният футболист на Аланияспор Ел Мами Тетах. Те бяха привлечени благодарение на връзките на спортния директор Ивайло Петков в Русия и Турция. С оглед головата немощ алтернативата пред Белчев е именно поставянето на някой измежду Н"Диайе или Тетах на върха на атаката. Затова се очаква те най-после да бъдат картотекирани в БФС за сблъсъка с Берое в понеделник.

Арда привлече Мартин Луков

Арда привлече Мартин Луков

стражът ще бъде част от кърджалии до края на сезона

Дебют срещу заралии ще запише вратарят Мартин Луков. Той бе привлечен преди дни, като се смяташе, че ще подпише именно с Берое, но в крайна сметка е избрал предложението на Арда, където е получил уверение за титулярно място. Отделно за привличането му важна роля е изиграл именно Ивайло Петков, с когото Луков работи в Дунав Русе. Вратарят е избрал кърджалийци заради него, въпреки че предложените му условия от Стара Загора са били по-добри. Досегашният титуляр под рамката за сините Християн Василев ще остане на пейката. Както е известно, другата опция за поста Васил Симеонов е с контузия.