Наставникът на Арда Стамен Белчев коментира пред "Спортал" първата контрола на турска земя на неговия отбор. Там тимът от Кърджали завърши 0:0 с Балкани от Косово.

"Като за първа контрола, мисля, че желанието и старанието бяха на добро ниво. Има още какво да се желае. Има елементи, които трябва да изчистим и да подобрим играта във всички зони.

Арда започна контролите в Турция с нулево равенство

Арда започна контролите в Турция с нулево равенство

Първата контрола на кърджалийци не предостави особено зрелище

Ще наблягаме на всичко. При всички статични положения бяхме затруднени, там ще работим и ще се подобрим. Добрите неща се получиха, когато имаше скорост по фланга и бе максимално опростено. Трябва да се опитаме да играем по този начин.

Наистина, промениха се нещата в клуба, но това са нормални неща. Както виждате, всички млади останаха. И Спас, и Караджов, и Пламен ще липсват, но младите ще получат повече шанс. Не ме притеснява, нормални са нещата. Гледаме напред.

Аз не мисля, че нивото на другите отбори е по-голямо от това на Арда, с икзлючение на 1-2 отбора. Винаги трябва да поставяме високи цели. Надявам се това да го постигнем с много труд и нека да не бързаме.

Мисля, че Славко Матич е много добър треньор и не искам да коментирам неговите изказвания и действия.

Няма нищо за казване относно ЦСКА, всичко е в миналото останало. Постигнехме нещо, като се класирахме за Лига Европа, но нямахме резултати в лигата. Няма нищо за коментиране и казване.

Не искам да коментирам дали бих се завърнал, аз съм треньор на Арда и съм концентриран само тук.

Всички се надяваме Арда да има по-добро бъдеще. Засега не стои въпроса да приключваме през лятото", заяви Белчев.