Треньорът на Арда Николай Киров остана доволен от равенството 0:0 при гостуването на Локомотив (Пловдив). Специалистът отчете, че отборът му все още не е на ниво след изкараната карантина.

"Комплименти за състезателите, чисто физическо не сме на ниво. Липсваше ни точността в дадени моменти, това можеше да наклони везните в наша полза. Противниците ни също имаха положения. Реален резултат. Мислим вече за подготовката за следващия двубой", започна специалистът.

"Доста неизвестни имаше, 2/3 от отбора не са тренирали много време. Само 5 дни подготовка, а след това 5 мача за 19 дни. Сложната ситуация продължава. Ще работим мач за мач, нужни са ротации, мислим как да възстановим състезателите. Мислим как да изглеждаме в следващия двубой".

"Като отношение никаква промяна. Доволен съм от старанието на играчите. Липсва им игровия ритъм и точността с топката. Не сме и на нужната скорост, надявам се с тренировките между мачовете да наваксаме това. Това са основите елементи, тренировка за физик и да достигнем нивото, на което бяхме преди карантината".

"Доволен съм от резултата. Сега е важно да запазим отбора от контузии. Днес нямаше такива. Ще се наложи да се вземат участие всички налични състезатели в тези мачове. Имаме равнопоставеност на дадени позиции. В зависимост от двубоя ще правим нужните ротации. Всеки следващ мач ще бъде все по-труден", заяви Киров.