Михаил Александров говори пред Sportal.bg. Той сподели амбициите си в Арда, преодоляната контузия в коляното, а говори и за националния отбор на България.

"Получих лек спазъм преди последния мач и решихме да не рискувам. Коляното ми не беше в най-доброто си състояние преди време. Много е тежко да преодолееш контузия. Трябва да си много упорит и никога да не мислиш, че нещата няма да се получат. Трябва да мислиш доста позитивно. Аз имам позитивно мислене.

Михаил Александров: Не съм очарован от настоящата ситуация в Арда

Михаил Александров: Не съм очарован от настоящата ситуация в Арда

"Три операции претърпях, но сега нямам изпусната тренировка от 6 месеца"

В момента Лудогорец е с няколко класи над другите отбори. Направихме доста силни мачове, включително и в мачовете срещу тях. Във футбола се случват хиляда ситуации и очакваш хиляда и първата. Гледам да вляза във форма и да играя постоянно в отбора си.

Не ми е фиксидея националният отбор. Голът ми срещу Франция беше по-специален. Стадионът беше пълен, световният шампион се изправя срещу теб, а ти му повеждаш с 1:0. С този гол малко ги ядосахме и започнаха да играят по-сериозно.

Преди квалификациите шансовете на всеки отбор са 50/50. Не мога да приема някой, който казва, че няма да се класираме. Трябва да се мисли малко по-позитивно и мотивиращо за футболистите", каза Александров.

Николай Киров: Получихме урок, който трябва да научим

Николай Киров: Получихме урок, който трябва да научим

"Резултатът не е най-важното"