Бившият национален селекционер и трикратен шампион на България с три различни клуба Димитър Димитров-Херо излезе с официално изявление по повод внезапното си напускане на поста старши треньор на Арда, изпратено до медиите и обществеността чрез БТА.

Димитров вече е в родния си град поради проблеми от изключително личен характер, който касае семейството му. Именно поради това той обясни невъзможността си да остане на поста и пожела от първо лице да разкаже нещата, които се случват.

"Скъпи фенове на футбола в град Кърджали и региона, поводът за моето внезапно напускане на Арда е изключително личен. Бях безкрайно приятно изненадан от топлото посрещане от страна на ръководството и феновете на отбора. Наистина ми се наложи да се прибера спешно в Бургас, където имам изключително лични причини.

Аз предложих Георги Чиликов да заеме моя пост, защото той е с мен в последните 10 години, и е напълно наясно с моята методика на работа. Именно това е моделът, който търсеше Арда. Още веднъж приемете моите извинения, а на Арда пожелавам безкрайно много успехи на футболните терени", се казва в изявлението на Димитър Димитров.

Димитър Димитров: Поводът за моето внезапно напускане на Арда е изключително личен

Димитър Димитров: Поводът за моето внезапно напускане на Арда е изключително личен

Наистина ми се наложи да се прибера спешно в Бургас, споделя Херо