Tреньорът Арда Николай Киров говори след загубата на неговия отбор от Хебър в мач от 25 кръг на efbet Лига.

"Няма как да не отбележиш гол и да искаш да спечелиш нещо. Като брой ситуации в първото полувреме бяхме над противника. В последния момент не взимаме правилното решение. Имаше ситуации за нас, които не завършихме с удар. Ранният гол през втората част тотално обърка нещата. Трябваха ни 15-20 минути да се върнем в старото русло. Бързо се разколебаваме, когато допуснем попадение и не успяваме да се възползваме от създадените ситуации", каза Киров.

Хебър - Арда 1:0 в мач от efbet Лига

Хебър чукна Арда след страхотен гол на Николас Пенев

Синът на Любо Пенев отбеляза единствения гол в мача в 48-ата минута

"Най-трудното нещо е завършването на една атака. Днес имаше проблеми и в последното подаване, вземаха се грешни решения, особено, когато имахме числено предимство. Явно ще трябва още да тренираме. Ситуациите на числено предимство, пред вратата на противника трябва да завършат с удар. Доста проблеми и в двете фази на игра, нямаме атлернатива, трябва да работим", допълни той.

"В средата на терена също има доста резерви. Тримата вътрешни халфове не успяват в комплект да вземат единоборствата, което е доста важно. Ще имаме наказани състезатели, имаме и контузен. По време на първенство винаги е така. Трима от днешните играчи отпадат за следващия мач и трябва да се нагаждаме. Има много неща, върху които трябва да се работи. Паузата е в добър момент за нас", заяви още Киров.

Киров бе запитан и за новия президент на БФС Георги Иванов.

"При всяко положение трябваше да има някаква промяна. Важното е тя да бъде правилна и да се вземат правилните решения. Трябва да се даде кредит на доверие на човека, който е избарн", каза Киров.

Николас Пенев: За нас няма лесни мачове, но ще се борим

Николас Пенев: За нас няма лесни мачове, но ще се борим

"Изключително важни три точки"