Арда посреща Ботев (Bp) в ролята на фаворит днес. Тимът от Кърджали е най-близо до триото Лудогорец, ЦСКА и Локо (Пд) както игрово, така и по точки. И това изглежда съвсем логично, особено на фона на представянето на тима на собствения му стадион.

"Арена Арда" е непревземаема крепост за всички гостуващи тимове от близо две години насам и в 18 поредни мача, пише "Мач Телеграф".

Михаил Александров напуска Арда, избира между две оферти

Михаил Александров напуска Арда, избира между две оферти

Универсалният футболист ще разтрогне договора си

Припомняме, че дълго време (почти целият сезон 2019/20) стадионът в Кърджали не можеше да се използва за двубои от efbet Лига. Серията от мачове без загуба на Арда обаче започна още, откакто тимът бе във Втора лига. До спечелването на промоцията за елита през сезон 2018/19 тимът записа 9 поредни победи над противниците си във втора дивизия.

Откакто мери сили с най-добрите пък Арда навъртя още толкова срещи без поражение в Кърджали. А серията има възможност да набъбне още с поне няколко мача, тъй като тимът на Николай Киров вече игра в редовния сезон на този шампионат с повечето най-силни съперници. Двете домакинства с грандовете Левски и ЦСКА- завършиха 1:1, а в последното за 2020-а - срещу шампиона Лудогорец в Разград отново нямаше победител и двубоят тогава завърши 2:2.

Николай Киров подновява договора си с Арда

Николай Киров подновява договора си с Арда

Настоящият контракт изтича в края на сезона