Треньорът на Арда - Александър Тунчев заяви след победата над Ботев (Пловдив) с 3:0, че отборът е постигнал целта си.

"Постигнахме целта, която си бяхме поставили. Не беше лесно. Докато имаха сили, футболистите на Ботев се защитаваха добре. Ние може би бяхме по-класният отбор, но искам да ги поздравя все пак.

Всеки ден повтарях, че не трябва да подценяваме Ботев. Днес всичко зависеше само от нас. Радвам се, че момчетата го разбраха и успяха да постигнат това нещо. Нашата цел беше седмото място и този мач идва като бонус.

Не ни беше никак лесно. Отборът имаше добри игри, имаше мачове, в които не показахме това, което искаме, имаше двубои, в които играхме добре, но не постигахме резултатите, които искахме.

Искам да покажем самочувствие, че не случайно сме на това място, че имаме добър отбор и добри футболисти. Големи полемики има с това нещо. Ние знаехме от самото начало на сезона.

Имаше футболисти, на които договорите изтичаха на 10 юни. Това щеше да създаде проблем. Ще се опитаме спечелим. Имаше вариант футболистите, които бяха преотстъпени да не може да ги използваме, ако баражът беше на 11", каза Тунчев.

Светослав Ковачев: С победите на Арда и издънките на Славия достигнахме дотук

Светослав Ковачев: С победите на Арда и издънките на Славия достигнахме дотук

Ще се опитаме, каквото можем да дадем, надяваме се да постигнем успех в баражите, споделя той