Треньорът на Арда Александър Тунчев говори пред "Мач Телеграф" от клубния автобус на път за София. Той сподели, че е наясно със силата на Левски, но вярва в качествата и способностите и на своя тим, който според него може да се противопостави успешно на всеки в първенството.

"Труден мач, на "Герена" винаги е тежко. Излизаме срещу отбор, който показва изключително израстване в последните месеци и който вече успява да надиграва дори Лудогорец, както се случи в мача за Суперкупата. След като не вдигнаха трофея, сега "сините" на всяка цена ще искат да зарадват публиката. За тях победата е задължителна. Аз искам ние да се забавляваме. Ще има атмосфера, излизаме срещу силен противник и искам да се насладим на мача. Да запазим спокойствие и да покажем колкото се може повече от възможностите си. Имаме качества да се противопоставим с успех срещу всеки в първенството", коментира Тунчев.

"Нямам проблеми със състава. Мога да разчитам на всички футболисти и това е хубаво. За втори път ще гостуваме в София през този сезон и целта е да не допускаме този път индивидуалните грешки, които направихме срещу ЦСКА на старта", добави още специалистът. Той коментира и пловдивското дерби, в което бившият му отбор ликува с 1:0 срещу Ботев: "Заслужен успех. Съдията свири много добре и никой не може да има претенции към него".

Левски - Арда 2:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Левски - Арда 2:0 (Развой на срещата по минути)

Пета поредна победа за "сините"