Манчестър Юнайтед има тежък тест в първия 1/8-финал на Шампионската лига. „Червените дяволи" гостуват на „Стад Велодром", където ще имат за съперник местния Олимпик.

Играчите на Алекс Фъргюсън са големият фаворит да продължат напред в турнира. В първия двубой на френска земя обаче „червените дяволи" едва ли ще победят.

Марсилия е добър домакин, а и ще са подкрепяни от вярната си публика. Плюс за играчите на Дидие Дешан е, че те просто няма какво да губят срещу именития си съперник. Именно поради тази причина Ви съветваме да заложите на „хикс" между двата тима. Опитният Алекс Фъргюсън няма да тръгне за задължителна победа като гост, тъй като реми или дори минимална загуба дава на отбора му отлични шансове за ¼-финалите.

В същото време домакините, които най-вероятно ще бъдат без един от лидерите си - Матио Валбуена, едва ли имат сили да победят балансирания си съперник.

Тази нагласа и у двата тима обуславят напълно реалното предположение,че срещата ще завърши без победител. Още повече, че „хиксът" е оценен повече от добре, като залози се приемат на ставка 3.30.