Мачовете между Манчестър Юнайтед и Ливърпул винаги са били може би най-интересните и непредвидими на Острова. Двата исторически най-големи клуба в английския футбол правят запомнящи се спектакли, независимо къде се намират в класирането.

Битката утре е с много важна психологичека стойност. Ливърпул тръгна малко мудно, но все пак в момента е в топ 4 на английския футбол, което и целта. Юнайтед пък води в класирането. На този етап и двата тима преследват успешно целите си и точно утрешният мач може да бъде отговорът кой ще постигне повече.

Въпреки страхотната форма на Манчестър Юнайтед, ние ви съветваме да заложите на Ливърпул. Основният коз на момчетата на Кени Далглиш е, че двубоят се играе на "Анфийлд", който е превърнат в непревземаема крепост за "червените дяволи" в последните няколко мача.

Завръщането в стартовия състав на Стивън Джерард също ще окаже силен психологически стимул на тима на Кени Далглиш. Двубоят както винаги е "троен", Манчестър Юнайтед е може би най-добре представящият се отбор от началото на сезона в Англия, но въпреки това ви съветваме да рискувате с "единица" в утрешното дерби.