Топспорт.бг отново предлага на Вашето внимание своето виждане за предстоящите двубои от най-силните европейски пъренства. Първото ни предложение за уикенда е колонка с две равенства от първенството на Франция.

Колонка с два мача

Оксер - Бордо Х

В предишния кръг бургундците от Оксер спечелиха първите си три точки, но не трябва да се забравя, че победата бе изкована срещу аутсайдера Арл. Сезонът за Оксер във Франция тръгна лошо, но отборът на Жан Фернандес си има своето оправдание, при това основателно. Тимът играе и в Шампионската лига и там е в група с Милан, Аякс и Реал(Мадрид).

Паузата в шампионата заради европейските квалификации май даде глътка въздух за тимът на Оксер. Неговият съперник в деветия кръг са жирондинците от Бордо. Те имат добра защита и се предполага, че на домакините ще бъде трудно срещу такава гъвкава отбрана като тази на Бордо. Везните в тази среща накланят към реми.

Каен - Монако Х
Играчите на Монако са способни да направят нещо много добро в във всяка една среща, но и да загубят по наивен начин. Засега Монако има две загуби, но са на петнайсето място което не им приляга и може би ще се хвърлят за нещо повече. От друга страна новаците от Каен в къщи са колебливи. Направиха реми с Бордо,а загубиха от Брест. Със сигурност Монако ще се опита да измъкне победата, но все пак Каен може да стигне до равенство. За всеки случай който търси двойката може да покаже повече смелост при залагането.