Уеб Медиа Груп, част от която е вестник „Топспорт”, учреди фонд за набиране на средства за жертвите на катастрофата – Мануела Горсова и родителите на загиналия Петър Петров. Вдясно публикуваме банковите сметки, в които всеки може да даде лептата си.

Потърсихме мнението относно тази инициатива на известни личности в българския спорт. Днес ви предлагаме становището на единствената олимпийска шампионка на България от зимни игри – Екатерина Дафовска. 32-годишната чепеларка вчера отбеляза 10 години от триумфа си в Нагано (Яп). Катя бе почетена от великата Стефка Костадинова. Шефката на БОК отиде на крака в Чепеларе за юбилея.

“Всяка една помощ, която е направена и осъществена с добри намерения, е похвална. Инициативата ви е добра и се надявам, че ще бъде в помощ на нуждаещите се. Надявам се, че хората ще откликнат. В България все още не сме достигнали нивото на средния стандарт на живот, каквото виждаме в другите европейски страни.

При него можеш да погледнеш и встрани, а не само в собствения си път. В последно време с подобни инициативи се помага много и се надявам, че и при вас кампанията ще има успех».