Въпрос от shterie: Албена и Максим, на първо място искам да изразя своето възхищение от вас и да ви уверя, че вие сте моята гордост в последните години, а предполагам, че и на всеки българин. Понеже за съжаление вие не може да се състезавате до края на света, както ни се иска на всички, въпросът ми е имате ли желание и амбиция да подговяте младите ни спортисти да вървят по вашия път и да утвърдят вашите успехи за България?
Албена и Максим: Да. Това отдавна е нашето намерение и желание.

Въпрос от Dakata: Има ли млади талантливи състезатели, които да представят България достойно?
Албена и Максим: Да, има такива. Днес е третият ден от състезанието "Купа Виктория" и първите два дни гледахме най-малките деца, които са много сладки и има наистина много потенциал в тях и огромно желание, което е най-важното. За съжаление има дупка между нашата възраст и тези 7-8-9-годишни деца. Понякога обаче е по-добре да започнеш всичко отначало.

Въпрос от A*C*M: Какво е чувството да напуснете ледената пързалка като Световни шампиони? И още един въпрос - справедлив спорт ли е фигурното пързаляне?
Албена и Максим: Ние не сме напуснали и не смятаме да напускаме, няма така лесно да се отървете от нас :) Спортът ни е субективен, но справедливостта възтържествува. Или поне в нашия случай.

Въпрос от bently_to: Как се почувствахте, когато цялата зала ви аплодираше?
Албена и Максим: Щастливи сме, че не е за първи път. И не просто ни аплодираха, а цялата зала беше на крака заради нас. Когато видиш 10 000 зрители да станат на крака заради теб е страхотно удоволствие.

Въпрос от Luda_Po_Berbo: Здравейте! Искам първо да ви честитя втората световна титла и да Ви поздравя за перфектното изпълнение! Бяхте блестящи! Ето ги и моите въпросчета:

  1. Вчера прочетох, че има вероятност да продължите да се съзтезавате, а преди няколко дни пишеше, че спирате с фигурното пързаляне. Кое е вярно? :)
  2. При спечелването на коя титла се радвахте повече - първата или втората?
  3. Определихте ли дата за сватбата? :)
  4. Мислите ли, че ще се класираме на европейското първнство по футбол през 2008 г.? А кой е любимият ви футболист от националния отбор? Ами това е от мен! Знайте, че цяла България се гордее с вас! С уважение: Криси от Добрич
Албена и Максим: 1. Не сме решили още какво ще правим оттук нататък. Има време, нека първо си починем. 2. Втората титла е много по-ценна. 3. НЕ! 4. Надяваме се да се класираме, защото всеки успех на българския спорт вдъхновява всички българи. МОЖЕМ! Албена: Естествено, Бербатов. А Максим харесва колата на Боримиров :)

Въпрос от Светулката: Въпрос към Максим: Тъгувал ли си някога, че не се състезаваш за Русия и не си спечелил тези отличия за родината си?
Албена и Максим: Не съм тъгувал, тъй като печеля отличия за България, която ми даде почти всичко и съм много доволен от това.

Въпрос от Ogo: Здравейте, искам да ви поздравя за изключителния успех и да изразя моята радост и щастие от това, че ви има!!!!! Аз съм изключително радостен, че съм имал честта да се запозная с Вас преди година като част от екипа на една фирма, която ви подари Hummer:) Независимо, какво ще решите да правите за в бъдеще съм сигурен, че ще го правите с красотата и всеотдайността, с които се пързаляхте:) ОБИЧАМЕ ВИ!!!!
Албена и Максим: Благодим за Хамъра.

Въпрос от rotten: Ако съдиите не ви бяха позволили да вземете и двете световни титли, които са най-малкото, което заслужавате, щяхте ли да се откажете изцяло от фигурното пързаляне? Т.е. - да го намразите?
Албена и Максим: Не. Занимаваме се с този спорт първо, защото го обичаме, а едва след това заради медалите. Не винаги всеки може да печели, а и характерът се изгражда, когато губиш и трябва да се пребориш и да продължаваш напред.

Въпрос от yana_91: Скъпи Албена и Макс, поздравявам ви за изключителните успехи,които постигнахте. Благодаря ви за прекрасните мигове, които донесохте на цяла България. Убедена съм, че това не са най-високите ви върхове и не са ви последните мигове на звездна слава. Пожелавам ви да стигнете още по-далеч и да стъпите на олимпийския връх! Моят въпрос: Смятате ли, че с вас си отиват и успехите ни във фигурното пързаляне?
Албена и Максим: Надяваме се, че не. Работим по въпроса.

Въпрос от lubo_fan: Здравейте, скъпи Албена и Макс! Казвам се Любомир Ангелов, на 27 години от София и първо искам да предам цялата обич на семейството ми и на моите приятели към вас и вашето творчество... да, точно така - творчество. Защото вие сте не просто най-добрите, красиви, УПОРИТИ, издържливи и ЗЕМНИ фигуристи. Вие сте най-талантливите български художници на леда. Не, не са твърде силни тези мой думи. Те са истински и искрени. Ето първото питане: Имам една страхотна идея - СВЕТОВНИТЕ ШАМПИОНИ РИСУВАТ. Целта е първо да нарисувате някаква фигура по ваш избор и след като зрителите я видят, вие да я нарисувате посредством танца на леда. Бихте ли участвали в такова шоу и имате ли идея дали е правено някога? Другият ми въпрос също е кратък (за разлика от изложението ми): бихте ли направили един творчески конкурс - примерно целта ви е млади композитори, изпълнители, танцьори да сътворят музика за вас? ПОнеже аз съм млад музикант, много би ми било интересно едно такова шоу - събират се 10 групи, всяка съставена от млади творци, и както един МЮЗИК АЙДЪЛ накрая остават само 1 група и тя прави новото ви съчетание. Разбира се всяка седмица танцувате вие и други фигуристи на всяка нова композиция! Бихте ли участвали? Това е! Прегръщам ви, целувам ви и една част от сърцето ми ще мисли за вас най-доброто! А дали ще продължите - вие преценете! Любомир Ангелов
Албена и Максим: Това е голям и интересен проект, но няма как ние да се захванем с него. А за фигурата - интересно предложение, но за да изглежда едно съчетание интересно, то трябва да има динамика. Нашият спорт има определена специфика, която трудно би позволила осъществяването на един такъв проект.

Въпрос от Kamen: Смятате ли, че конкуренцията в Япония беше на ниво? И второ - коя двоика беше най-сериозна заплаха за вас?
Албена и Максим: Конкуренцията беше много сериозна и винаги е била такава. Всяка от първите пет двойки е сериозен съперник.

Въпрос от фенката: Първо моите поздравления. Вие сте един феномен във фигурното пързаляне и меко казано ви обожавам. Всеки път плача от радост като ви гледам. Искам да ви питам - Какво чувствате, когато танцувате на леда - говорите ли си с очи, жестове, думи? Обичате ли се като сте на леда, както и в действителност? Питам ви, за да разбера това, което аз чувствам, когато ви гледам - дали е това, което и вие чувствате един към друг. Благодаря ви за всичко, което сте и което ни давате!
Албена и Максим: За съжаление и да искаме не можем да си говорим, тъй като това изглежда непрофесионално. С очи, разбира се, си говорим.

Въпрос от солскяер: Винаги съм ви обичал, защото сте много земни. Получих автограф от двама ви по време на валидирането на издадената за първата ви световна титла марка и останах с отлични впечатления. Споделете как виждате бъдещето си след като се откажете от активния спорт.
Албена и Максим: При всички положения се виждаме във фигурното пързаляне и в спорта.

Въпрос от disaster: Не се ли изморявате от цялата тази еуфория и всичките покани от медии, пресконференции, срещи с властта или това ви доставя удоволствие?
Албена и Максим: Нормално се отнасяме към тези неща. За нас обаче действително е удоволствие, тъй като го дължим на всички, които уважават нашия труд (отговаря Албена, тъй като Максим вече е задрямал от умора ;)))

Въпрос от den store: Здравейте! Наистина ли в първото ви състезание в Париж Албена е играла с 40 градуса? Разкажете нещо за това.
Албена и Максим: Да, така е - играх с температура 39.8, а Максим - с 38.9, но ако искате подробности - всичко това го пише в книгата.

Въпрос от issue: Здравейте и честита втора световна титла! Искам да запитам Максим, съжеляват ли в Русия, че са изпуснали такъв голям талант, допускайки да се състезава за друга държава и какви са като цяло отзвуците в тамошната преса за двете му световни титли. Благодаря ти предварително :)
Албена и Максим: Надявам се :)

Въпрос от issue: Всички знаят, че в България има само две пързалки. С тези две пързалки вече имаме две световни титли... Задавам малко риторичен въпрос, но: колко златни медала ще спечели България ако се построят 10 пързалки? :)
Албена и Максим: Това значи да останем поне още 8 години. Ако има още 10 пързалки, значи трябва да спечелим още толкова титли - няма да ни стигнат силите за толкова.

Въпрос от Тишо: Могат ли да инициарат, като лобират пред бизнеса и местните власти, създаването на зимни пързалки в големите градове? Скоро ще се открива такава във Варна, а съществуващата в Търново не работи от години. Тези съоръжения неминуемо ще създадат по-широка база за развитието на зимните спортове в България
Албена и Максим: По принцип стоим зад всяка една такава инициатива за изграждане на спортно съоръжение, така че бихме могли да направим нещо.

Въпрос от Stunjo: Здравейте, руси ангели! Първо искам да Ви честитя 2-рата световна титла и да Ви благодаря за емоциите, които изпитах докато гледах волната Ви програма! Аз по принцип не плача, но какво ми стана в петък сутринта - не знам! Може би така се гледа съвършенството и майсторството,взети заедно?! Благодаря Ви, че не се уморихте да доказвате, че невъзможното е възможно и да ни учите да вярваме във време на безверие! Благодаря от сърце за всичко, което направихте за малка България! А сега да си задам въпроса: Наистина ли ЛЮБОВТА е алхимията на успеха в живота на Албена Денкова и Максим Ставийски?! Поздрави от Хасково! P.С. За сватбата няма да питам,то ще се чуе!!!:))))))))))))
Албена и Максим: Явно сте прочели книгата или поне заглавието. Да, наистина е така.

Въпрос от Irra: Честита световна титла, Албена и Макс! Моят въпрос е: съжалявате ли за нещо, което сте пропуснали заради отдадеността ви към фигурното пързаляне и ако да - смятате ли, че си е заслужавало.
Албена и Максим: Максим: По принцип не обичаме да съжаляваме за нищо.

Въпрос от butragueno: 1. Не ви ли е срам, че години наред след всяко участие се вайкахте и оправдавахте вашите неуспехи и слаби резултати с реферите? 2. Защо при завръщането си от Япония казахте, този път титлата ни е заслужена? Първата беше подарък от конкуренцията която не се яви ли?
Албена и Максим: 1. Ние сме единствените състезатели в България, които никога не сме се оплаквали от съдиите и винаги сме търсили вината в себе си. Това, че медиите са оценявали нещата по свой емоционален начин и са решили, че сме заслужавали повече, ние нямаме вина. 2. Щом сте експерт в танците на лед, бихте ли ни казали кои от конкурентите ни не се явиха на Световното първенство в Калгари, защото ние не можем да се сетим... Ако става въпрос за Навка и Костомаров - питайте ги защо се изплашиха да дойдат.

Въпрос от Joromd: Здравейте Шампиони! Албена, с теб сме учили по едно и също време в НСА. Аз живея в Ниагара Falls, Canada. Гледаме (със семейството ми) всичко, което се нарича Figure Skating. Бих искал да знеате, че коментарите на тукашните медии по ваш адрес са много позитивни и почитателни. Няма я вече дозата на съмнение към вас, каквато имаше през миналия сезон . Дъщеря ни която е на 5 ( и е идвала в България само 3 пъти) подскача от удивление и радост като ви види на екрана. Сърцата ни са с вас, вапреки че харесвамв много и двоиката Marie-France Dubreuil/ Patrice Lauzon . Въпросът ми най после: Имате ли намерение да участвате в North American Тур в близко бъдеще? Ако дойдете и в Онтарио непременно ще ви видим на живо. Бъдете Здрави! Георги, Деси, Tany
Албена и Максим: За този сезон - със сигурност не, тъй като вече имаме други ангажименти. За следващия сезон обаче ще се постараем, тъй като в Канада имаме много почитатели и сме участвали на много турнири. На нас също ни харесва канадският дует и като спортисти, и като хора. Както и те казаха, конкуренцията ни е помагала да израснем взаимно.

Въпрос от sunnygirl: Здравейте, Албена и Макс. Първо да ви поздравя и да ви кажа, че никога не съм се чувствала по-горда че съм българка, отколкото на 23.03.07. И понеже мисълта, че няма да ви видим повече на състезания, е особено болезнена, особено когато е толкова видим напредъка ви през последните две години, искам да ви питам: - Какво е решаващо за това дали ще продължите или ще се оттеглите - желанието, силите, съдийските настроения или нещо друго? Пожелавам ви много щастие и Олимпийски медал.
Албена и Максим: Всички фактори заедно и преди всичко това, че толкова години сме се лишили от семейство, личен живот. След толкова години смятаме, че е време да обърнем малко внимание и на себе си.

Въпрос от Фен клуб Ледена магия: Здравейте, милички Алби и Макс - честита титла! Надяваме се поне малко с нашата детелинка и с всичките събрани в едно сърца и души да сме ви помогнали. Коя песен бихте избрали за първия си сватбен танц? Благодарим ви за всичко, което сте! Обичаме ви! ФК "Ледена магия"
Албена и Максим: Разбира се, бихме искали да направим среща с вас, но нека това да е след седмица-две, когато ангажиментите ни малко се разреждат. А колкото до сватбения танц - първо трябва да стигнем до сватбата.

Въпрос от Allegro: Здравейте, сладури! Честита втора световна титла!!!! Имам три въпроса: Ще правите ли ново ледено шоу и кога? А ще има ли хепънинг като миналогодишния в Южния парк? Второ: Нали ще останете в България? Трето: доста съм извън темата, но не мога да не ви попитам: Мнението ви за сегашната ситуация около националния ни отбор по футбол и мислите ли ще се класираме ли за ЕВРО 2008? Накрая искам да ви посъветвам: въпреки че много ще ми липсвате на леда, по-добре се откажете. Така хем ще имате повече време за почивка и личен живот , хем няма да станете за смях като литовците и Фузар-Поли и Маргалио на Олимпиадата в Торино. Албена, желая ти от сърце да успееш да въвориш ред в шуробаджанащината във федерацията ни по кънки. Не се поддавай на капанчета. Поздрави и целувки: Анна-Мария
Албена и Максим: Благодарим за трезвото мнение и съвет. Що се отнася до шоуто - ще правим още много, но не знаем кога. За Южния парк - дойдохме си само преди два дни и засега няма никаква програма. Със сигурност обаче ще останем в България.

Въпрос от den store: Разкажете за спектаклите в Япония. Как ви прие публиката и това саке със злато пие ли се или се носи като бижу:)?
Албена и Максим: Пие се и даже японците казват, че е много полезно за здравето и красотата. Това са златни тънки листчета, подобни на хартия. Хубаво беше, имаше много български знамена. Това, което ни учувда в японците, е любовта към хората, които обожават. Примерно - в Токио имаше хора, които ни подкрепяха цяла седмица и след това пътуваха до Сапоро, за да продължат да ни подкрепят. Японците отдават голяма почит на хората, които действителност са постигнали нещо и които са ги впечатлили емоционално, и ги оценяват.

Въпрос от don: Здравейте, Албена и Максим! Поздравявам ви за упоритостта, това е преди всичко ваш личен успех, а не на държавата , защото управляващите не правят нищо за развитие на спорта у нас. Ще си позволя няколко въпроса: 1)смятате ли че има предел на възможностите за оригиналност при поддръжките, след като тялото може да се завърти по ограничен брой начини, повечето от които вероятно са изпозвани вече? 2)какво ви съветват треньорите сега(ако не е тайна:-) 3)бихте ли станали съдии един ден 4)какво му липсва на Максим от живота в Русия(освен семейството) 5)как предпочита Максим фамилното си име изписано(виждам го в поне 5 варианта по различните медии) 6)каква виждате разликата между руския и българския манталитет 7)имате ли специална техника за справяне с невероятния стрес 8)видяхте ли изпълненията на останалите двойки (вкл на видео след състезанието) и кой според вас реално заслужаваше бронзовия медал? 9)мислите чи че има връзка между вашата смяна на треньорите и това че те станаха треньори на първата руска двойка в момента 10)как ви се струва изборът на народни танци за оригиналния танц догодина Надявам се да подбирате предаванията, в които участвате, защото на мен ми е неудобно за 90% от водещите с техните елементарни въпроси . 11)има ли въпрос на който искате да отговорите, обаче никой не се сеща да ви го зададе? Благодаря ви за времето. Приятна почивка и успех в бъдещите ви начинания.
Албена и Максим: Треньорите искат да продължим да се състезаваме до Олимпиадата, но не ни натискат при взимането на решението. Не бихме станали съдии. Фамилното име на Максим е СТАВИСКИ! За съжаление има много въпроси и нямаме време да отговорим на останалите въпроси.

Въпрос от curvenobql: Искам да ви питам - хайде, Максим ми е ясно къде се е научил да се пързаля! Русия е известна с този спорт! Но конкретно въпросът ми е към Албена: Къде, за бога, в тази порутена държава ти се научи да се парзаляш и като цяло кой те насочи към този спорт? Защото, да си кажем честно, това не е популярен спорт в България?
Албена и Максим: Беше много популярен, когато бях малка. Колкото за пързалянето - израснах страшно много благодарение на Максим и от момента, в който той ми стана партньор.

Въпрос от LOGO: ЦСКА или Левски?
Албена и Максим: Славия.

Въпрос от lokototo: Коя поза в леглото най-много ви допада?
Албена и Максим: Албена: Не искате ли много пикантни отговори? Да не сме в "Плейбой"?! Максим: Обичам голямо разнообразие във всичко.

Въпрос от Emerson: Здравейте пак! Имам един много важен въпрос: Кои според вас са най-добрите треньори с които сте работили досега? Благодаря много и успех!
Албена и Максим: Всички са добри, защото от всички сме научили по нещо. Определено обаче най-много дължим на Линичук и Карпоносов, които ни изведоха до двете световни титли.

Въпрос от Nuernberg: Възможно ли да издадете на диск ва6ите танзи и да са достъпни ъа всеки да ги гледа за удоволствие. АНИ
Албена и Максим: Мислим по въпроса, но не е толкова лесно.

Въпрос от Zajoto: Здравейте и честито защитаване на световната титла! Дано да Ви стане навик :Р Въпросът ми е къде според Вас сте по-оценени: в Япония или в България? Ако е България защо и ако Япония - защо у нас не се обръща толкова голямо внимание на този спорт, а се набляга главно на футбол и баскетбол?
Албена и Максим: Навсякъде сме оценени, не можем да се оплачем, за което благодарим. А вторият въпрос - не към нас.

Въпрос от tsetso: Здравейте. Вие ни накарахте да мечтаем и да вярваме в успеха, гордеем се с вас :))) Искам да ви поздравя от сърце за втората световна титла. Иначе въпросът ми е дали ще се представите на Олимпиадата В Пекин 2008, за да спечелите и единствения трофей, който все още нямате - олимпийската титла :))) Желая ви здраве и късмет :)))
Албена и Максим: На Олимпиадата в Пекин все пак ще стане малко трудна да участваме, защото ще ни трябват кънките, а тя е лятна :)

Въпрос от Emerson: Здравейте, шампиони! Имам един въпрос: Коя според вас е най-силната двойка, срещу която сте се изправяли въобще на леда? Благодаря!
Албена и Максим: Руската двойка Шеховцова - Писеев (руската съдийка и нейният съпруг - президент на Руската федерация по фигурно пързаляне). Временно...

Въпрос от Elina: Още един въпрос от мен. Как си представяте оригиналния танц, ако останете да се състезавате през следващата година, бихте ли поканили например Нешка Робева да ви помогне с автентичния фолклорен танц.
Албена и Максим: Нешка Робева е голям капацитет в спорта и гимнастиката, така че с удоволствие бихме работили с нея. Що се отнася до музиката - би било интересно да се направи нещо на български фолклор.

Въпрос от tsvetellina: Здравейте, скъпи Албенка и Макс! Искам да ви поздравя за прекрасното ви представяне не само на Световното първенствор но и през цялата година! На всички състезанияр на всички шоупрограми и Гран-при серии вие се спарвяхте великолепно!Дори и на Европейскотo, когато останахте трети. Аз много внимателно ви следя, знам почти всичко за вас, събирам стати още от 2004 година - имам цели папки!!! Затова единственият въпрос, който не ми е известен е за треньорите ви Горшков и Петухов! Навсякъде чета различни неща за тях. В Книгата ви разказвате за тях как са ви помагали и са се държали добре и т.н., докато един ден не сте ги хванали да се черпят с бащата на Галит Шаит, когато сте останали пети. В друг вестник пък чета, че самите треньори обиждали често своите състезатели и дори през 2005 година, когато за съжаление пак останахте пети, те казали, че не ви се тренира и затова така. Другаде пък се появи интервю с Горшков на английски, в което пише, че ви молел да останете при него. Така и не разбрах кое точно е истина. Много неща си противоречат. Обичаме ви!!!! Цветелина Александрова - ФК "Ледена магия"
Албена и Максим: Това, което ние сме казали, е истина и дори сме спестили много неща. А това, което говори Горшков - мисля, че абсолютно всички негови състезатели могат да потвърдят нашите думи, а и не е наша работа, нито пък в нашия стил, да вадим кирливи ризи.

Въпрос от LokoMezdra_fan: Първо искам да кажа колко много ви се възхищавам! Вие правите страшно много за нашата скромна страна! И да попитам: Нямаме ли още една двойка, която да ви замести? Мисля, че сестрата на Албена и още едно руско момче са страхотна двойка или се лъжа? Благодаря Ви! И благодаря на Максим, че се състезава за скромна държава като България!
Албена и Максим: До страхотна имат още много да работят, но важното е, че имат огромно желание.

Въпрос от Levskarski_BoeZ: Как протича един ваш ден преди един такъв глобален форум? Благодаря предварително! :)
Албена и Максим: Първо много рано сутринта имаме тренировка, след това почиваме и се концентрираме за състезанието. Нищо специално.

Въпрос от devastators: На последната Олимпиада, ако не ме лъже паметта, се класирахте пети. Кое ви попречи да грабнете титлата там, а сега го няма и постигнахте този забележителен успех?
Албена и Максим: Албена: Смятам, че не ни достигна времето за работа с новите треньори. И преди всичко - Олимпиадата е много голям политически форум, освен спортен, и явно не успяхме да се преборим.

Въпрос от Dodo: Здравейте. Честита титла. Желая Ви още по бляскави успехи. Ето и моя въпрос : Мислили ли сте някога, когато се откажете от професионалния спорт, да създадете голяма школа в България, с която да се гордеете и да изпитате голямото удоволствие, че сте предали това което можете на младите и талантливи българи!!!???
Албена и Максим: Имаме клуб, но за голямо разгръщане на амбициозната ни програма няма нужната материална база. Но ако искате - заповядайте в клуб "Денкова-Стависки" на пързалката "Славия".

Въпрос от Kamen: Имате ли някакъв талисман?И второ-имате ли някакъв ритуал преди състезание
Албена и Максим: Албена: Не, Максим ме научи да нямам талисмани и ритуали и да се оповавам само на себе си.

Въпрос от Nuernberg: Кзм Максим - знаете ли, че немските специалисти ви наричат най-добрият фигурист при танците?
Албена и Максим: Доста от специалистите го казват, за което съм благдарен за високата им оценка, но аз се старая и работя всеки ден, за да отговарям достойно на това задължаващо определение.

Въпрос от Allegro: Ако не бяхте фигуристи, с какво друго бихте се занимавали?
Албена и Максим: Максим: Можех да бъда хирург, тъй като съм от лекарско семейство. Албена: Бих се занимавала с изкуство или с математика.

Въпрос от Nuernberg: Не мислите ли, че Албена трябва поне министър да стане, за да се изпълнят намеренията ви за развитие на фигурното пързаляне в България? В момента сте по-популярни от Първанов и всички политици накуп.
Албена и Максим: Надявам се те да спазят обещанията си, които дадоха още миналата година и да се обединят около идеята за нова зимна пързалка. А що се отнася до министерския пост - нямам такива амбиции.

Въпрос от Kamen: Максим, следиш ли футбол и ако да - на кой отбор симпатизираш
Албена и Максим: Да, следя. Любимият ми отбор е Локомотив (Москва), симпатизирам и на киевския Динамо. Най-вече следя световните първенства и Шампионската лига.

Въпрос от Kamen: Албена, как се срещнахте с Максим?
Албена и Максим: От 11 години отговарям на този въпрос. Започнахме се на летището в Москва.

Албена и Максим: Благодарим на ЧЕРВЕНАТА, A*C*M, ВалентинЛ, st13, lolita, appsbs, levskara, hrisi, Messi 19, The Iceman, Kose_Bose, Elina, lorry, eli12, julieta, Есперанса, siv13, kanar65, ^blajunder^, GooGLeS, LOGO, Sakaliev, kanar65, jinchen, Petrov 17, Тишо, cska-fen4e, redden, vEsCeS, jinchen, ilianka, glue21, vartkes, oriantiran, olimp, kali, синьо добиче, Allegro, 999, basketfan, qskata и Perla за добрите пожелания, които ни отправиха!