Историческо първо дерби на ниво Трета лига ще се изиграе днес. Левски приема ЦСКА в двубой от Група Б на Югозапад. "Сините" обявиха, че срещата ще бъде на светло за феновете на двата отбора - ще могат да гледат мача без пари.

Освен това битката ще се проведе на централния терен на стадион "Георги Аспарухов", а не на игрище номер 1, където до този момент Елин Топузаков и компания посрещаха съперниците си. За целта вратите на съоръжението ще бъда отворени още в 15:00 часа. За феновете на "сините" ще бъде отворен Сектор А и ще могат да влизат през Вход 2.

Дербито между Левски II и ЦСКА II ще се играе на "Георги Аспарухов"

Дербито между Левски II и ЦСКА II ще се играе на "Георги Аспарухов"

Срещата е във вторник

И ако за феновете тази среща ще е на светло, то това не важи за двамата треньори Елин Топузаков и Стамен Белчев, които бяха на тръни до края на мачовете на първите отбори, за да видят на кои футболисти ще могат да разчитат, пише "Мач Телеграф".

Както е известно, става въпрос предимно за юноши. На "Герена" имаха намерение да обиграват във втория си отбор и Нейтън Олдър. Оказа се обаче, че не могат, защото той е с професионален договор, а в Трета лига играчите са със статут на аматьори.

Вечно дерби при дубъла чака ЦСКА утре

Вечно дерби при дубъла чака ЦСКА утре

Мачът е на "Герена"