Игралият за ЦСКА и Лудогорец бивш национал Иван Стоянов, който е племенник на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, бе изхвърлен от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. Нападателят на Загорец (Нова Загора) се забърка в скандал по време на друбоя от Трета лига срещу Несебър, когато в края на първото полувреме избута съдията Денислав Сталев.

За една година от футбола е изваден и вратарят на Загорец Евгени Караманов. Георги Георгиев е наказан за два мача, а клубът отнесе глоба в размер на 250 лева.

Ето всички решения на Дисциплинарната комисия:

"На основание член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за една(1) година на г-н Иван Стоянов Иванов и г-н Евгени Руменов Караманов от ФК Загорец (Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На основание член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за две(2) срещи на г-н Георги Йорданов Георгиев от ФК Загорец (Нова Загора).

На основание член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния правилник се налага имуществена санкция в размер 250( двеста и петдесет) лева на ФК Загорец град Нова Загора".

Ден след титлата: Беласица остана без треньор

Ден след титлата: Беласица остана без треньор

Николай Николов няма лиценз за Втора лига